leuke verjaardag tips
verjaardag felicitatie
verjaardagsliedjes
verjaardag spreuken
verjaardagsteksten
verjaardagswensen
verjaardagsgedichten
verjaardagsplaatjes
felicitatie verjaardagplaatjes

thema verjaardag
abraham
hawaii
horror
hollywood
disco jaren 70, 80
hippies jaren 60
surprise party

thema kinderverjaardag
brandweer
ridders
prinsessen
cupcake
piraten
hello kitty
heksen
voetbal

uitnodiging thema kinderfeest
brandweerfeest
ridderfeest
prinsessenfeest
cupcakefeest
piratenfeest
hello kitty feest
heksenfeest
voetbalfeest

verjaardag uitnodigingen
uitnodiging verjaardag
uitnodiging kinderfeestje

verjaardag knipvellen
verjaardagsballonnen
verjaardagscadeautjes
verjaardagskaart bloemen
verjaardagstaart

kinderverjaardag knipvellen
kinderverjaardag
jongen
leeftijd
meisje

verlanglijstjes kinderverjaardag
verlanglijstje kinderfeest
verlanglijstje voor jongen
verlanglijstje voor meisje

verjaardag cadeaus
verjaardag oorkonde
leuk verjaardagscadeau
leuke cadeautips
leuk verjaardagcadeautje
leuke cadeaubonnen
leuke verjaardaguitjes

verjaardag feestartikelen
leuke verjaardag feestartikelen

verjaardag geschiedenis
wanneer is de viering ontstaan

verjaardagstradities
in het buitenland
Als Sarah de bekende waardige leeftijd bereikt dan is dat een reden voor een verrassend knalfeest. Daarbij peperen we Sarah ook graag in dat ze deze leeftijd heeft bereikt. Daarom pakken we hier graag uit om het feest voor de 50 - jarige dame in kwestie als een ware surpriseparty te laten slagen. Alles wat je voor de viering van deze mijlpaal nodig hebt is hieronder te vinden.

Je wordt Sarah? Tijd voor een geweldig verjaardagsfeest! We geven je alle ideeën voor een onvergetelijke 50ste verjaardag.

Uitnodigingen: Organiseer je een verjaardag voor een aankomende Sarah of wil je zelf je 50ste verjaardagsfeest organiseren dan is de eerste stap om leuke uitnodigingen te versturen. Foto’s van de jarige Sarah op de voorkant eventueel met een kleine babyfoto erbij. Heb je een thema voor het feest geef dit dan ook duidelijk aan op de uitnodiging en daarnaast de locatie en de datum/tijd. (Overigens ook wanneer het een surpriseparty is voor de jarige!)

Decoratie: Het is 50! Ballonnen, slingers, huldeborden, servetten, placemats, kaarsen, enz. met het getal 50 erop. Je kunt een Sarah huren (opblaasbaar) voor in de tuin of een groot kleed aan het huis hangen met een leuke spreuk. Een aantal spreuken voor op een wit laken: Paniek, paniek … ons moeder is half antiek!, Je kunt het niet aan haar zien,maar onze Sarah is vandaag 5 x 10, Pas op! Brandgevaar! 50 kaarsen dit jaar, Buiten hangen 49 oude sokken aan de lijn, voor de 50ste moet je binnen zijn, Het doet ons deugd, Sarah begint aan haar tweede jeugd. Hang foto’s op van Sarah tijdens verschillende hoogtepunten in haar leven: geboorte, diploma’s, eerste baantje, kids, huwelijk, enz.. Je kunt gasten ook vragen om foto’s mee te nemen waarop ze staan met de jarige job en deze ophangen. (Hang een lijn langs het plafond of de muur waaraan je ze kunt vastmaken.) Laat de gasten op (vooraf gemaakte) kaarten iets aardigs schrijven over de jarige en hang deze op. Voor de jarige ook een leuke herinnering, je kunt de kaartjes aan het eind van het feest in een mooie doos doen.

In onze feestartikelenwinkel kun je veel feestartikelen voor Sarah vinden voor je Sarah-themafeest.

Leuke uitnodigingen maken? Maak hier leuke uitnodigingen voor een jarige Sarah.

Eten & Drinken:

Al de favorieten van Sarah! Je weet vast wat ze graag eet en drinkt tijdens een feest en zorg ervoor dat het allemaal op tafel staat. Vergeet daarnaast niet de verjaardagstaart te bestellen met het thema 50! In plaats van een taart zijn kleine cupcakejes ook handig met (om wederom bij het thema te blijven) het getal 50 erop. Wil je nog meer vasthouden aan het getal 50 dan kun je van alle hapjes 50 op tafel zetten. Het gaat hier om fingerfood en het vergt behoorlijk wat voorbereiding dus schakel hulp in wanneer je hieraan denkt. Je zou het geheel ook op kunnen zetten als een ‘Amerikaans feest’ waarbij iedere gast 50 kleine hapjes meeneemt. (Vergt overigens ook een flinke organisatie) Spelletjes & Meer

Waarheid of…..: Schrijf op verschillende kaarten ‘weetjes’ over Sarah, ze mogen best een beetje hilarisch zijn maar wel waar. Maak daarnaast kaartjes met ‘onwaarheden’. Laat de gasten raden welke kaartjes ‘waar’ zijn en welke ‘onwaar’.

Ken je deze nog? : Nodig iemand uit die de jarige al lange tijd niet heeft gezien, een jeugdvriendin, een eerste vriendje, een oude buurman, collega van lang geleden, in ieder geval wel iemand aan wie ze goede herinneringen heeft (het is tenslotte een feest). Verstop de geheime gast achter een groot wit laken en laat de jarige raden wie het is.


Of we de 50 - jarige Sarah nu een ouwe taart willen gaan noemen, dat laten we in het midden. Wat we wel weten is dat de verjaardag van Sarah vaak een extra groot verjaardagsfeest is. Hieronder vind je alle feestartikelen om dit feest op te leuken

sarah feestartikelen

Hits uit de jaren…: Haal korte fragmenten uit liedjes die gezongen werden rond de geboorte van Sarah, wie kent ze nog en weet de titel van het lied of de uitvoerende artiest? Overigens ook goed te doen met korte filmfragmenten, begintunes van tv-series of oude reclames.

Karaoke: Natuurlijk allemaal lekker meezingen met liedjes van lang geleden, gegarandeerd een hit.

Trip down memory lane: Van tevoren maak je vragen die gaan over het nieuws in de eerste ong. 20 jaar van het leven van Sarah. Denk aan groot politiek nieuws, nieuws over sport, films, tv-series, beroemdheden, natuurrampen, enz.. Denk bijvoorbeeld aan: Welke acteur speelde de hoofdrol in…., welk elftal won de…..in…., enz.. Je kunt de vragen in groepjes laten beantwoorden of individueel.

Trip naar droombestemming: Iedereen heeft wel zo’n plaats/land waar je graag nog eens naar toe zou willen. Heeft Sarah die ook? Breng haar dan naar die droombestemming! Niet letterlijk maar pas de decoraties aan bij die bestemming. Bijvoorbeeld ze wilde altijd al eens naar Parijs maar het is er nog nooit van gekomen? Breng Parijs naar haar. Haal bij een reisbureau reclameposters, zoek naar plaatjes van Parijs en print ze vergroot uit, franse vlaggetjes aan het plafond, natuurlijk Franse hapjes, franse wijn en franse chansons.

En de prijs is…..: Zoek (vooral) huishoudproducten en etenswaren waarvan je zeker weet dat ze 50 jaar geleden ook al in de winkelschappen lagen. Wat was de prijs toen? Natuurlijk in guldens (en daarna allemaal uitrekenen hoeveel dat in euro’s is).


home
© feestjes.net, sarah themafeest