leuke verjaardag tips
verjaardag felicitatie
verjaardagsliedjes
verjaardag spreuken
verjaardagsteksten
verjaardagswensen
verjaardagsgedichten
verjaardagsplaatjes
felicitatie verjaardagplaatjes

thema verjaardag
abraham
sarah
hawaii
horror
hollywood
disco jaren 70, 80
hippies jaren 60

thema kinderverjaardag
brandweer
ridders
prinsessen
cupcake
piraten
hello kitty
heksen
voetbal

uitnodiging thema kinderfeest
brandweerfeest
ridderfeest
prinsessenfeest
cupcakefeest
piratenfeest
hello kitty feest
heksenfeest
voetbalfeest

verjaardag uitnodigingen
uitnodiging verjaardag
uitnodiging kinderfeestje

verjaardag knipvellen
verjaardagsballonnen
verjaardagscadeautjes
verjaardagskaart bloemen
verjaardagstaart

kinderverjaardag knipvellen
kinderverjaardag
jongen
leeftijd
meisje

verlanglijstjes kinderverjaardag
verlanglijstje kinderfeest
verlanglijstje voor jongen
verlanglijstje voor meisje

verjaardag cadeaus
verjaardag oorkonde
leuk verjaardagscadeau
leuke cadeautips
leuk verjaardagcadeautje
leuke cadeaubonnen
leuke verjaardaguitjes

verjaardag feestartikelen
leuke verjaardag feestartikelen

verjaardag geschiedenis
wanneer is de viering ontstaan

verjaardagstradities
in het buitenland
Surpriseparty organiseren. De kracht van deze party zit in de complete verrassing voor de jarige. Deze mag vooraf helemaal niets weten over de surprise die je gaat organiseren. Feestartikelen en uitnodigingen vind je hier ook. Net als tips over hulp zoeken, het budget voor het feest, wel of geen themafeest, de timing die je nodig hebt voor de organisatie en de gastenlijst.

Het is leuk om een surpriseparty te organiseren voor iemand die je lief is. Met onze leuke verjaardag tips (en trucs) maak je er een onvergetelijk verjaardagsfeest van!

Surprise!: Het belangrijkste maar om mee te beginnen, doe je de jarige een groot plezier met een surprisefeest? Sommige mensen houden er nu eenmaal niet van een verrassing, van een groot feest of om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Maar ben je ervan overtuigd dat de jarige het een geweldige verrassing gaat vinden……dan gaan we verder!

Zoek hulp : Het draait om de verrassing en de jarige mag niet weten dat er een feest wordt georganiseerd, dat vraagt een beetje meer voorbereiding dan het gemiddelde verjaardagsfeest. Vraag hulp bij de organisatie, nu ligt het er maar aan hoe groot het feest wordt maar enkele goede vrienden die meedenken en meehelpen is altijd handig.

Budget: Het hoort bij ieder feest en hier dus ook, wat is het budget dat je aan het verjaardagsfeest kunt spenderen? Het bepaalt de locatie, het eten en drinken en de feestdecoraties. Wees realistisch in je budget en houdt er rekening mee dat alleen vasthoudende organisatoren erbinnen blijven.

Thema (of toch maar niet): Themafeesten zijn in en weet je precies wat het feestvarken leuk vindt dan is het handig om hier het feest aan op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan hobby’s, het jaar waarin de jarige geboren is, de tijd (bijvoorbeeld Halloween, Kerst etc.), casinofeest, beachparty, Hollywood, fifties, enz.… Vind je het lastig om een leuk thema te bedenken, er is helemaal niets mis met een gewoon, gezellig feest!

Timing: De timing is belangrijk bij een verrassingsfeest. Op de dag van de verjaardag? Zou de jarige de surprise misschien dan niet snel doorzien? Een doordeweekse dag? De verrassing is vast compleet maar de volgende dag moet iedereen wel weer aan het werk. Vind een tijdstip dat de jarige compleet zal verrassen en wanneer jij de jarige goed kent dan weet je die datum zeker te vinden! Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Gastenlijst: Dat hangt natuurlijk een beetje af van je budget en de locatie waarin je het feest wilt geven. Onthoud in ieder geval, hoe langer de gastenlijst, hoe moeilijker het is om het feest geheim te houden. Daarnaast, houdt de jarige van een giga-feest of meer van een bescheiden, kleinschalig feest?

Een surpriseparty kun je op allerlei manieren vieren. Ga jij dit feest organiseren en lijkt het je leuk om iedereen die komt verkleed te laten komen? Het is natuurlijk een extra feestelijke optie om over na te denken. Het hoeft geen specifieke dresscode te zijn waar iedereen zich aan dient te houden. Een vrije keus in de verkleedkleding draagt meer bij aan het surprise effect van dit verjaardagsfeest.

surpriseparty verkleedkleding

Uitnodigen: Dit gaat je grote opgave worden voor het feest! Wanneer je dit goed doet weet je zeker dat het feest geheim blijft. Benader alle gasten persoonlijk en bellen is nog steeds de beste oplossing. (gelukkig had je nu al hulp gevraagd toch?) Druk iedereen op het hart dat het een SURPRISE-party is.

De jarige: Je moet een manier bedenken om de jarige naar het feest te ‘lokken’ of iemand vinden die zorgt dat de jarige op het feest komt. Dit laatste is overigens een aanrader want je hebt dan meer controle over de aankomst van de jarige én iemand met wie je telefonisch contact kunt houden. Zorg dat je verhaal waterdicht is en dat het niet ‘ongewoon’ is. Een vriendin/vriend die je opbelt om naar een museum te gaan terwijl iedereen weet (inclusief de jarige) dat ze dat nooit doen is dus ‘ongewoon’. Daarnaast, (grote tip) zorg dat de gasten hun auto’s niet pal voor de locatie zetten.

Eten en drinken: Zorg je er zelf voor? Probeer alles een uurtje voor de aankomst van de jarige klaar te hebben. Zodra de jarige binnen is kan het feest gelijk beginnen. Hier komt dus de hulp die je hebt gevraagd goed van pas! Denk aan wat de jarige graag eet en drinkt of aan hapjes en drankjes die passen binnen het thema van het feest.


home
© feestjes.net, surpriseparty organiseren