leuke verjaardag tips
verjaardag felicitatie
verjaardagsliedjes
verjaardag spreuken
verjaardagsteksten
verjaardagswensen
verjaardagsgedichten
verjaardagsplaatjes
felicitatie verjaardagplaatjes

thema verjaardag
sarah
hawaii
horror
hollywood
disco jaren 70, 80
hippies jaren 60
surprise party

thema kinderverjaardag
brandweer
ridders
prinsessen
cupcake
piraten
hello kitty
heksen
voetbal

uitnodiging thema kinderfeest
brandweerfeest
ridderfeest
prinsessenfeest
cupcakefeest
piratenfeest
hello kitty feest
heksenfeest
voetbalfeest

verjaardag uitnodigingen
uitnodiging verjaardag
uitnodiging kinderfeestje

verjaardag knipvellen
verjaardagsballonnen
verjaardagscadeautjes
verjaardagskaart bloemen
verjaardagstaart

kinderverjaardag knipvellen
kinderverjaardag
jongen
leeftijd
meisje

verlanglijstjes kinderverjaardag
verlanglijstje kinderfeest
verlanglijstje voor jongen
verlanglijstje voor meisje

verjaardag cadeaus
verjaardag oorkonde
leuk verjaardagscadeau
leuke cadeautips
leuk verjaardagcadeautje
leuke cadeaubonnen
leuke verjaardaguitjes

verjaardag feestartikelen
leuke verjaardag feestartikelen

verjaardag geschiedenis
wanneer is de viering ontstaan

verjaardagstradities
in het buitenland
Abraham themafeest. 50 jaar worden is natuurlijk een reden om dit verjaardagsfeest een extra feestelijk tintje te geven. Hier vind je leuke tips over uitnodigingen, decoratie, feestartikelen en spelletjes voor het verjaardagsfeest van Abraham.

Hoera! Deze mijlpaal is bereikt, 50 en dus Abraham. We geven enkele ideeën voor decoraties, eten & drinken en activiteiten om deze verjaardag onvergetelijk te maken.

Uitnodigingen: Wordt je verjaardag voor je georganiseerd of ga je zelf uitnodigingen maken? Denk vooral aan jong/oud(er) foto’s voor de voorkant van je uitnodiging. Vijftig worden is speciaal en iedereen mag het weten! Zet datum, locatie en tijd op de uitnodigingen.

Decoraties: Alles staat in het teken van 50 worden. Laat het getal terugkomen op servetten, ballonnen, slingers, vlaggen, confetti en een huldebord boven de deur. Naast de deur een gehuurde opblaasbare Abraham of je maakt zelf een Abraham van oude kleding, een masker en veel vulling. Een spandoek in de tuin misschien met een leuke spreuk? Hier zijn er een aantal: Je kunt het nog steeds niet aan hem zien,maar onze Abraham is vandaag 5 x 10, Lieve Abraham houd moed, ook na 50 is het leven supergoed, Het doet ons deugd, Abraham begint aan zijn tweede jeugd, Deze Abraham weet waar de mosterd staat, Nog geen enkele grijze haar, maar wel al 50 jaar. Denk daarnaast vooral aan gouden versiering, 50 is nu eenmaal de ‘gouden’ leeftijd. Hang foto’s op van de jarige job zowel nieuwe als oude. Ingelijst is mooi maar ook peperduur, je kunt de foto’s ook aan een lijn hangen en deze als een soort slinger aan het plafond bevestigen.

In onze feestwinkel kun je veel abraham feestartikelen vinden voor je verjaardagsfeest.

Leuke uitnodigingen maken? Maak hier leuke Abraham uitnodigingen.

Eten & Drinken:

Alle favorieten van de jarige! Wanneer je eens extra in het zonnetje wordt gezet dan hoort al het eten dat de jarige lekker vind op het feestje. Vergeet niet een enorme verjaardagstaart of 50 kleine cupcakejes (om bij het thema te blijven) op een grote schaal. Leuk is een taart met een foto van de jarige met een mooie babyfoto erbij. Je serveert het op ‘gouden’ bordjes met ‘gouden’ servetten. Je vindt ze ook in onze feestwinkel.

Spelletjes & Meer

Muziek: Een goed begin voor ieder feest is leuke muziek! Laat muziek horen uit het geboortejaar van de jarige en daarmee mag je best wel wat jaren ‘smokkelen’. Muziek uit zijn jeugdjaren is bijvoorbeeld ook een leuk idee en die kan hij zich zeker nog herinneren. Je kunt ook muziek uit de jaren ’50 afspelen al heeft de jarige die jaren zelf niet meegemaakt. Jaren ’50 – 50 jaar worden, het past wel bij het thema.

Quiz de jarige: Maak vragen over de jarige: In welk jaar ging jij naar de kleuterschool, Wie was zijn lievelingsjuf op de lagere school, wie was z’n eerste vriendinnetje, wat was z’n eerste vakantiebaantje, enz.. Wil je het iets eenvoudiger maken dan maak je er multiple choice-vragen van (A,B,C,D). Zet de vragen op een A4 en laat de gasten deze gedurende de avond beantwoorden. Wie heeft de meeste vragen goed?


Het verjaardagsfeest van Abraham heeft altijd een extra feestelijk tintje, 50 jaar worden is nogal wat. Daar plagen we de 50 - jarige Abraham dan ook graag mee. Hieronder vind je de leukste feestartikelen voor een echt Abraham feest.

abraham feestartikelen

Zing verder……: Kies muziek waar de jarige van houdt, muziek uit zijn geboortejaar of muziek uit zijn jeugdjaren. Je hebt liedjes uit die tijd nodig en een microfoon. Je speelt het in een kring, geef iemand in de kring de microfoon en zet de muziek aan. De microfoon moet worden doorgegeven zolang de muziek loopt. Wanneer de muziek stopt moet diegene met de microfoon verder zingen (het liefst dus met de goede tekst maar een alternatieve leuke tekst keuren we ook goed).

Maak een Memory Lane: Laat de gasten oude foto’s meenemen waarop ze staan met de jarige en plak deze op een (vooraf gemaakte) kartonnen plaat. Het is voor de jarige een leuk herinnering maar het formaat is wel een beetje lastig. Je kunt ook vooraf de gasten een A4 sturen waarop ze herinneringen/foto’s/wensen enz. zetten voor de jarige en deze samenvoegen tot een mooi album. Voor een echte tuinier vinden we deze leuk: je zoekt een hele lading gladde stenen, of je laat de gasten stenen meenemen. Iedere gast zet iets aardigs over de jarige op de steen. Dit kan met verf of een watervaste stift. Denk aan: leuk, lief, behulpzaam, vriendelijk, altijd vrolijk, knap, handig ……) Daarna lak je de stenen af (goed, dit kost je veel tijd maar dan heb je ook iets speciaals) en de jarige heeft een geweldige versiering voor in zijn tuin.


home
© feestjes.net, abraham themafeest